Registrace zájemců o adopci slepic z velkochovů - Slepice v nouzi

Pokud chcete pomoci slepicím z velkochovů a dát jim nový domov, vyplňte prosím tento formulář. Po jeho vyplnění budete požádáni o potvrzení vaší registrace. Až budeme plánovat další adopční akci, budeme Vás kontaktovat e-mailem, ve kterém si slepičky už závazně rezervujete.
POZOR, registrace je nezávazná a nejedná se o objednávku!
Zachránit slepičky můžete také na vlastní pěst - zde je mapa vajíčkových velkochovů (informace jsou dohledány z veřejně dostupných zdrojů, a proto nemusí být vždy úplně přesné a aktuální), kde si můžete vyhledat ten vám nejbližší a sami jej kontaktovat.
Vyplněním a odesláním formuláře dáváte souhlas spolku Hnutí DUHA Střední Čechy se zpracováním osobních údajů v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) pro účely zasílání informačních e-mailů o adopcích a činnostech organizace s adopcemi souvisejících. Souhlas můžete kdykoli odvolat kliknutím na odkaz v každém e-mailu, který vám zašleme, nebo zasláním žádosti na adresu adopce@slepicevnouzi.cz. Poté budou vaše osobní údaje smazány z naší databáze.


Více informací na: https://www.slepicevnouzi.cz/informacni-memorandum-podminky-ochrany-osobnich-udaju/.

V případě nejasností nebo změn nás kontaktujte.
 
* povinná pole
Uveďte prosím ve formátu 123456789 (tedy bez mezinárodní předvolby a bez mezer) primárně vaše mobilní číslo, na které budeme moci zasílat informativní sms zprávy
Příspěvek je určen na pokrytí nákladů vysvobození slepiček a na organizaci iniciativy a bude uhrazen v hotovosti při předávce slepic. Přesná výše poplatku závisí na tom, za kolik se nám slepičky podaří z velkochovu vykoupit.
Zaškrtnutím "Ano" dáváte souhlas se zpracováním osobních údajů v souladu s GDPR pro účely zasílání informačních a reklamních sdělení o činnostech organizace, včetně pozvánek na akce a fundraisingové komunikace.
Email Marketing Powered by Mailchimp